Season Pass Happy Hour – Jimat Data, Minit & SMS Tanpa Had

Table of Contents

Siapa yang tak suka jimat-jimat kan? Lagi-lagi kalau boleh jimat pakai data, minit panggilan dan SMS. Nak jimat ni, ada satu cara yang kita boleh buat iaitu dengan langgan Season Pass Happy Hour dari XOX.

Season Pass Happy Hour

Season Pass Happy Hour adalah satu pakej data bulanan dengan kuota yang lebih besar dari pakej data biasa. Semua pelanggan pelan ONEXOX Prepaid dan ONEXOX Postpaid (Black) layak untuk subscribe Season Pass Happy Hour ni.

Ia juga mempunyai kelebihan Happy Hour yang memberikan anda akses ke kuota data tambahan pada jam-jam tertentu setiap hari. Tapi happy hour ni tak sama dengan pakej biasa tau.

Happy Hour hanya ditawarkan pada hari-hari tertentu sahaja, dan biasanya setiap minggu XOX akan mengadakan promosi Happy Hour yang sangat menarik.

Happy hour setiap minggu

Jadi, bagaimana cara untuk mendapat tawaran Happy Hour ni? Mudah sahaja, pelanggan akan menerima SMS dari XOX yang memberitahu mengenai promosi tersebut.

Setelah mendapat SMS, anda perlu cepat-cepat langgan sebab Happy Hour hanya sah untuk hari yang ditawarkan sahaja. Esok lusa dah terlepas.

Bila dah subscribe offer dari Happy Hour, data, minit panggilan dan SMS akan masuk dalam kaunter Season Pass. Selagi nombor telefon anda aktif, selagi tu data tak akan expired. Lagi-lagi bila ONEXOX offer Welcome Deal untuk pengguna baru Pelan Prepaid. Mana-mana pelanggan yang langgan pelan Welcome Deal, anda layak untuk dapat tempoh sah sepanjang 36 bulan!

Baca: Welcome Deals ONEXOX

Kaunter Season Pass

Yang bestnya lagi, kaunter Season Pass ni macam tabung. Semua tawaran dari Happy Hour akan masuk dalam kaunter tersebut. Data, minit panggilan dan SMS dalam kaunter Season Pass boleh disimpan selagi nombor anda masih aktif.

Boleh guna untuk sendiri pakai atau kongsi dengan pengguna XOX lain. Tapi untuk kongsi data, sekali share maksimum 10GB. Untuk minit panggilan pula, penghantar akan dikenakan caj RM0.50 setiap kali sharing. Semua data, minit panggilan dan SMS akan terus masuk ke Season Pass kawan yang dikongsi.

Lepas subscribe, anda masih belum boleh guna pakej (data, minit panggilan dan SMS) yang dibeli. Kena aktifkan dulu. Cara nak aktifkan pakej tersebut adalah dengan hanya guna easy menu *150# atau guna aplikasi XOX Black. Contohnya anda subscribe Happy Hour, XOX tawarkan 26GB+240 minit panggilan. Lepas dah subscribe, semua ni akan masuk ke kaunter Season Pass. Then kalau anda aktifkan 10GB je.

Harga Happy Hour

Tapi paling best ialah harga Season Pass Happy Hour ni memang murah gila berbanding dengan pelan standard. Sebagai contoh, harga 10GB data adalah RM50. Jatuh harga RM5 untuk 1GB. Tapi kalau under offer Season Pass Happy Hour, 26GB hanya RM50. Harga 1GB hanya jatuh RM1.90 sahaja. Betul-betul jimat kan?

Jadi, jika anda seorang yang banyak menggunakan data internet dan sering berkomunikasi melalui panggilan atau SMS, maka Season Pass Happy Hour adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Daftar ONEXOX

Sekarang anda boleh menikmati data, minit panggilan dan SMS yang banyak dengan harga yang murah. Lebih penting lagi, anda boleh menyimpan pakej tersebut untuk kegunaan masa depan. Dengan Season Pass Happy Hour, anda tidak perlu risau tentang kehabisan data atau minit panggilan dan SMS.

Jangan lupa untuk memantau jadual Happy Hour yang ditawarkan oleh XOX setiap minggu di channel Telegram ini untuk menikmati penjimatan yang banyak.

Jadi, jangan tunggu lagi! Daftar sekarang dan nikmati pakej-pakej yang ditawarkan oleh Season Pass Happy Hour dari ONEXOX.

Simkad Onexox Paling Laris

Pelan Onexox

Related Posts

pelan ult35 onexox
Onexox Prepaid

Ultimate Data 35

Ultimate Data 35 atau Ultimate 35 merupakan pelan ONEXOX Prepaid dengan harga RM35 sebulan. Anda akan dapat data internet sebanyak