Pelan B39DB ONEXOX Black – Postpaid paling mengancam!

Table of Contents

Salam semua. Hari ini saya ingin kongsikan maklumat tentang antara pelan ONEXOX yang sangat mendapat sambutan, iaitu Pelan B39DB Onexox Black Data Buffet. Pelan ini sangat sesuai untuk anda yang memerlukan internet yang pantas dan tanpa had, dengan panggilan tanpa had dan SMS percuma.

pelan B39DB Postpaid ONEXOX

Pelan B39DB Offer 48GB Data Internet

Dalam pelan ini, anda akan mendapat internet sebanyak 18GB dengan kelajuan pantas dan selebihnya 30GB dengan kelajuan 3Mbps.

Anda juga boleh gunakan kesemua kuota internet 48GB ini sebagai data Hotspot dan boleh connect seberapa banyak device tanpa had. Anda juga akan dapat membuat panggilan tanpa had ke semua rangkaian telco di Malaysia. Selain itu, anda juga akan mendapat 100 SMS percuma yang boleh dibawa ke bulan seterusnya.

Data Tak Habis Boleh Carry Forward

Satu lagi kelebihan pelan ini ialah data internet yang tidak habis digunakan boleh dibawa kehadapan ke bulan seterusnya, jadi anda tidak perlu risau tentang kehabisan kuota dan ianya akan terus bertambah.

Pelan ONEXOX Black Data Buffet ini mempunyai coverage rangkaian terbaik daripada Celcom, yang merupakan rangkaian terbaik di Malaysia. Anda juga boleh membeli topup pelan ini di mana-mana kedai XOX, dealer XOX, aplikasi XOX dalam talian, ShopeePay atau 7-Eleven.

Selain itu, pelan ini sangat fleksibel kerana tiada kontrak, tiada caj tersembunyi dan tiada penalti. Anda juga boleh membatalkan pelan ini pada bila-bila masa apabila anda dah tak perlukannya lagi.

Subscribe Pelan B39DB

Jika anda mencari pelan internet yang besar dengan kadar panggilan tanpa had, pelan B39DB Onexox Black Data Buffet adalah antara pilihan terbaik. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelan ini dengan harga hanya RM39 sebulan. Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi page ini. Terima kasih

Simkad Onexox Paling Laris

Pelan Onexox

Related Posts

pelan ult35 onexox
Onexox Prepaid

Ultimate Data 35

Ultimate Data 35 atau Ultimate 35 merupakan pelan ONEXOX Prepaid dengan harga RM35 sebulan. Anda akan dapat data internet sebanyak