ONEXOX Happy Hour – 17 May 2023

happy hour ONEXOX 17 Mei 2023

ONEXOX Happy Hour

ONEXOX Happy Hour (HH) datang lagi minggu ini khas untuk pengguna Pelan Prepaid ONEXOX dan Pelan Postpaid Black dengan tawaran yang superb awesome!

Untuk makluman semua, HH merupakan promosi yang ditawarkan oleh ONEXOX untuk pengguna telco ini dan ciri-ciri ini tiada pada telco provider yang lain.

Setiap hari atau setiap minggu, ONEXOX akan menawarkan pakej-pakej pembelian data internet, kadar panggilan dan sms dengan nilai yang jauh lebih rendah berbanding pelan standard. Sometimes, kadar data internet boleh cecah bawah RM2 untuk 1Gb bila datang offer. Murah sangat tu!

14GB Hanya RM30

Minggu ini minggu terakhir kita di bulan Syawal! Tapi, masih banyak lagi jemputan Rumah Terbuka dari keluarga dan juga rakan2! Oleh itu, pastikan data anda cukup untuk sambutan Raya di minggu terakhir ini dengan tawaran Happy Hour 14GB hanya RM30 hari ini, 17hb Mei 2023. Tertakluk pada T&S.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Segera melanggan sekarang. Nikmati pengalaman yang lebih seronok dan jimat dengan #XOXMalaysia #ONEXOXHappyHour.

Beli happy hour melalui:

  1. SMS YES ke 23388
  2. XOX SelfCare
  3. BLACK App

Simkad Onexox Paling Laris

Pelan Onexox

Related Posts