Tak perlu topup sehingga 28 bulan! Ni baru betul simkad jimat onexox

Simkad terlajak laris. Sesuai bagi anda yang nak gunakan sebagai nombor personal, untuk bisnes, untuk anak masuk asrama dan lain-lain tujuan. Asalkan jimat dan internet laju. Jom beli simkad Onexox!

Pelan Onexox

Prepaid tahan 28 bulan, Black (banyak data internet) dan eSIM (tiada simkad fizikal)
beli-simkad-onexox-prepaid

ONEXOX PREPAID

ONEXOX BLACK

Kelebihan Beli Simkad Onexox

HARGA SIMKAD ONEXOX HANYA RM10

Simkad ONEXOX hanya RM10 untuk pelan Prepaid. Untuk pelan Black, simkad percuma. Boleh daftar Nombor Baru atau kekal nombor Lama (MNP).

PREPAID tAHAN 2 TAHUN 4 BULAN

ONEXOX menawarkan tempoh aktif terpanjang di Malaysia iaitu 28 bulan (2 tahun 4 bulan) dan dilanjutkan lagi apabila membuat tambah nilai.

INTERNET BERKELAJUAN TINGGI (4G LTE)

Nikmati pelan data internet yang berpatutan dengan liputan yang meluas, internet berkelajuan tinggi dan tanpa sekatan had kelajuan.

PANGGILAN SERENDAH 5 SEN

Kebanyakan rakyat Malaysia kerap membuat panggilan pendek. Dengan ONEXOX, kadar panggilan bawah 10 saat hanya dicaj 5 sen.

TIADA KONTRAK

Semua pelan ONEXOX tidak terikat dengan sebarang kontrak. Anda bebas bertukar ke pelan lain atau ke telco lain pada bila-bila masa.

CARRY FORWARD

Baki kuota (Data, Minit & SMS) Season Pass dan Black boleh carry forward / bawa ke hadapan, dan boleh juga dikongsi dengan pengguna ONEXOX lain.

FAMILY & FRIENDS (FNF)

Senarai 10 nombor Family & Friends (FNF) dari mana-mana rangkaian telco untuk anda nikmati kadar Panggilan dan SMS yang lebih jimat.

APLIKASI TELEFON BIMBIT

Urus akaun ONEXOX anda dengan lebih mudah menggunakan Aplikasi XOX Black yang boleh dimuat turun di Google Play Store dan App Store.

Pelan Onexox Terbaik

belisimkadonexox.com © 2022 All Rights Reserved.